Contact

Graag zijn wij u van dienst bij het taxeren van uw vastgoed. Samen met u, proberen wij in eerste instantie de taxatieopdracht zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Dit resulteert veelal in een opdrachtbrief. Hierin staan bepaalde zaken die worden overeengekomen ten aanzien van de taxatiedienst. Nadat de opdrachtbrief akkoord is bevonden en ondertekend, wordt begonnen met de professionele taxatiedienst (of het opstellen van een vastgoed advies). Wij berekenen een marktconform (uur)tarief.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom voor een nadere kennismaking of algemeen gesprek. Heeft u (nog) niet de behoefte aan een uitgebreid taxatierapport maar zou u graag eens vrijblijvend van gedachten willen wisselen? Bijvoorbeeld over de actuele vastgoedmarkt, ontwikkelingen binnen het taxatievak of de waarde van onroerend goed of over de financierbaarheid hiervan? Of vraagt u zich misschien af hoe nu precies een woz waarde wordt bepaald? Dan vindt u in AVT een betrokken partij die u hierbij graag van dienst is.  


'Wij hopen dat u ons op waarde weet te schatten. Dan krijgt u een schat aan informatie die veel waarde voor u heeft'.Adelaar Vastgoed Taxaties
Willem Landréstraat 19
7425HC  DEVENTER
06 - 43 55 04 29

info@adelaarvastgoedtaxaties.nl
www.adelaarvastgoedtaxaties.nl