Vastgoed

Het taxeren van onroerend goed is een vak op zich. Het is geen exacte wetenschap maar wel wetenschappelijk benaderbaar. Het economisch en maatschappelijk belang is groot en de markt moet erop kunnen vertrouwen dat de taxateur een professionele taxatiedienst verricht. Het resultaat moet zijn een kwalitatief goed opgesteld taxatierapport waaraan vertrouwen ontleend kan worden. AVT draagt graag haar ‘steentje’ bij.

Met betrekking tot onderstaand bedrijfsmatig vastgoed en woningen kunnen wij een taxatierapport opleveren:

  • Bedrijfspand
  • Kantoorgebouw
  • Winkelobject
  • Supermarkt
  • Verhuurde woningen
  • Verhuurde appartementen
  • Woon- winkelpanden

Voor de meest geschikte referentieverkopen maken wij onder andere gebruik van onze eigen lokale kennis en database en diverse bronnen binnen de branchevereniging(en). Met betrekking tot de marktanalyse benaderen we regelmatig (lokale) bedrijfs- en woningmakelaars. Bij het uitwerken van een taxatierapport werken we altijd via het 4-ogen principe.

Specifiek overeengekomen werkzaamheden

Ook kunnen wij u adviseren over diverse vastgoed vraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld wenselijk zijn in het kader van vastgoed gerelateerde (management)beslissingen of overwegingen waarbij niet direct een uitgebreid taxatierapport noodzakelijk is maar een advies of andere benadering volstaat. Werkervaring binnen een vastgoedfinancier (ING REF), makelaardij en de lokale overheid leiden gezamenlijk regelmatig tot verrassende en waardevolle nieuwe inzichten. Aanvullende expertise over vastgoedbeleggingen, investeringsanalyse en de beste vastgoedfinanciering is ook bij ons aanwezig. Wij denken graag met u mee!


'When a storm is coming, all other birds seek shelter. The Eagle alone, avoids the storm by flying above it. So, in the storms of life, may your heart soar like an Eagle' 

 

Adelaar Vastgoed Taxaties
Willem Landréstraat 19
7425HC  DEVENTER
06 - 43 55 04 29

info@adelaarvastgoedtaxaties.nl
www.adelaarvastgoedtaxaties.nl